Gastenboek

Schrijf een nieuw bericht voor het Gastenboek

 
 
 
 
 
 
 
Velden gemarkeerd met * zijn verplicht.
Je E-mail adres wordt niet gepubliceerd.
Om veiligheidsredenen slaan we je ipadres 44.201.68.86 op.
Het kan zijn dat je bericht pas zichtbaar wordt nadat we het beoordeeld hebben.
We houden het recht om berichten te wijzigen, te verwijderen, of niet te publiceren.
43 berichten.
Estherella Estherella uit Grijpskerke heeft geschreven op 8 april 2019 om 11:20
Volg sinds een klein jaar lessen bij Claire. De lessen zijn afwisselend met lekkere muziek. Claire is altijd enthousiast en vrolijk. Ik krijg er energie van en spierpijn ?
Wil van Luijn Wil van Luijn uit Oostkapelle heeft geschreven op 10 december 2018 om 15:57
Beste Claire Het is fantastisch om onder jouw leiding met Pilatus bezig te zijn. Je geeft erg goed les ,bent altijd vrolijk en opgewekt. Je probeert het iedereen naar de zin te maken. IK hoop de lessen nog lang te kunnen blijven volgen. Dank je wel.
Anneloes Anneloes heeft geschreven op 13 april 2018 om 17:44
Claire geeft ontzettend leuke en afwisselende lessen en altijd met een fijn muziekje op de achtergrond. Ook erg prettig dat zij over alle benodigde materialen (matje, elastiek etc.) beschikt en dat je dit dus niet zelf mee hoeft te nemen. Ze laat alle oefeningen duidelijk zien en houdt je nauwlettend in de gaten om te kijken of de oefeningen op de juiste manier gedaan worden. Claire's lessen zijn een echte aanrader!
Miranda Miranda heeft geschreven op 28 mei 2017 om 06:58
Na een leuke proefles gestart met pilates in het mooie Domburg. elke week ga ik met veel plezier naar de lessen van Claire, ze zorgt voor veel afwisseling van oefeningen en ideaal met spiegel dat je zelf kan kijken of je mooi recht en lang bent. Hartelijke groet, Miranda.
Mehrnoosh Mehrnoosh heeft geschreven op 5 januari 2016 om 15:47
Ik ga met heel veel plezier na alle drukte naar Claire lessen. Zij is echt een professioneel!!
Aya Aya heeft geschreven op 26 augustus 2015 om 19:40
Ik volg Clairs lessen nu een jaartje, en blijf er met plezier heen gaan! Een combinatie van kracht, lenigheid en stabiliteit, in een fijn tempo met een dosis humor. De lessen maken mij bewuster over mijn lichaam en ademhaling door de individuele aandacht die zij geeft. Iets waar je in het dagenlijks leven veel aan hebt! Ik hoop hier nog een hele tijd de komen 😀
Nicole Nicole heeft geschreven op 23 augustus 2015 om 07:29
Last friday,s lesson..... were payback time for a summer break. Clair keeps use in shape, thank you.
Kim Kim heeft geschreven op 19 augustus 2015 om 15:44
Een paar weken geleden ben ik begonnen met het volgen van Pilates en ik volg nu elke week met ontzettend veel plezier Claires lessen. Ondanks dat sommige oefeningen nog net iets te moeilijk voor me zijn, weet Claire me altijd te motiveren om elke les nÊt even een stukje verder te gaan waardoor het me steeds beter afgaat. Ik kijk weer uit naar de volgende les!
Anna Anna heeft geschreven op 17 augustus 2015 om 10:51
Met veel plezier volg ik Pilateslessen bij Claire en wat doet me dat goed. Ik heb duidelijk een betere conditie, weet nu weer dat ik buikspieren heb en merk dat die steeds sterker worden. Met dank aan Claire\'s opmerkzaamheid weet ik nu, dat ik vaak in mijn gewrichten hang en niet mijn spiercorset gebruik. Dat is niemand ooit eerder opgevallen! Ik ben me meer bewust hoe belangrijk conditie en een gezond fir lichaam is en fiets en wandel nu ook meer. Kortom Pilates bij Claire is professioneel lichaamswerk in een fijne sfeer. Dank je Claire 🙂
Anita Anita heeft geschreven op 14 augustus 2015 om 20:53
Al jaren geniet ik van de Pilateslessen en ik had een goede houding en conditie opgebouwd. Na flink ziek te zijn geweest is er niet veel meer van over. Claire moedigt mij aan om oefeningen te doen die ik nu aan kan. In mijn eigen tempo. Zo kan ik langzaam mijn conditie opbouwen om weer de oude te worden. Claire geeft les aan een groep en weet tegelijk ieder individu de aandacht te geven die hij nodig heeft. Top.
Gracia Gracia heeft geschreven op 14 augustus 2015 om 15:25
Na ruim een jaar weer begonnen met pilates lessen bij Claire. Claire geeft les op een prettige, toegankelijke manier. In de groepslessen gaat ze toch altijd uit van wat jezelf als individu. Echt fijn want dat maakt dat je steeds beter je lijf leert kennen en daardoor optimaal profijt hebt van de lessen. Ben dan toch weer heel blij dat ik er weer ben. Bedankt Claire voor het motiveren!
Tessa Tessa heeft geschreven op 27 mei 2014 om 13:52
Lieve Claire, Bedankt voor je fijne Pilateslessen iedere week! Je geeft op een fijne manier les en iedere keer als ik geweest ben voel ik me top. Ga zo door! Liefs, Tessa
Nienke Nienke heeft geschreven op 4 mei 2014 om 19:54
Een dikke twee jaar volg ik Claires lessen al. Bij een sportschool heb ik het nog nooit zo lang volgehouden! Het geheim: humor, persoonlijke aandacht, aanmoediging als je even verslapt, en af en toe een compliment. Maar bovenal heeft Claire heel veel kennis en inzicht, ze ziet het direct als je iets niet goed doet. In het dagelijks leven voelt mijn lijf sterker en ben ik rechter op gaan lopen en zitten; er is meer bewustzijn van mijn houding.
Ganga Ganga heeft geschreven op 3 mei 2014 om 13:31
Hi Claire, The Pilates class given by you is really great and effective . Your training lessons are very good for both body and mind . You are giving special attention to each and every person in the class and well organized and I would like continue your class as much as possible. Thank you
gracia gracia heeft geschreven op 2 mei 2014 om 10:06
Dag Clair, Je lessen zijn heel toegankelijk en relaxed. En toch ben je lekker bezig. Door je manier van lesgeven ontdek ik dat ik meer kan dan gedacht. Alle oefeningen zijn goed te doen op een manier die bij mij past. Daar zorg je wel voor. Heerlijk zijn de stretch oefeningen want ik word er losser van. En je bent nog een fijn mens ook! Bedankt
annemarie annemarie heeft geschreven op 2 mei 2014 om 08:58
De lessen hebben een lekkere \'flow\' en met de heldere instructies van Claire krijg je de lastige oefeningen snel onder de knie. De lessen zijn gevarieerd en nooit saai door Claire die je uitdaagt om er nog even een schepje bovenop te doen.
Atanka Atanka heeft geschreven op 2 mei 2014 om 08:51
Door jouw fantastische lessen denk ik nu voortdurend buik in, broekriem op het laatste gaatje, dus een uitgezakte hoouding voelt nu heel vervelend! En de muziek is heerlijk. Ook hhet feit dat ik lessen kan inhalen of op andere tijden kan komen als dat mij beter uitkomt vind ik heel gastvrij! Dank!
Mariella Mariella heeft geschreven op 2 mei 2014 om 08:44
Ik voel me echt fitter nu ik jouw lessen volg en vind het fijn dat ik zelf kan kiezen wanneer ik kan kome
marcia marcia heeft geschreven op 8 april 2014 om 05:27
wat ben ik blij dat ik deelneem aan de body shape lesen. Sinds kort merk ik dat ik toch nog buikspieren heb 🙂 Je bent enthousiast,energiek en motiverend voor de groep.
truus truus heeft geschreven op 5 januari 2014 om 20:00
Beste Claire Jouw lessen zijn zeer motiverend door de stimulerende en luchtige wijze van lesgeven. Mijn dochter en ik voelen dat we soepeler worden en onze houding verbeterd.